Hallo,

Ik ben Wendy Tieleman en heb de opleiding Instructeur Paard & Gedrag gevolgd bij E-quine.com. Dit is een officieel erkende opleiding door de KNHS en NOC*NSF.

In 2016 kocht ik mijn 1ste paard Xantos. In de advertentie stond “een beetje moeite met laden”. Dit resulteerde in 2,5 uur tobben om hem erin te krijgen. Daarnaast bleek al snel dat Xantos nog wat onzekerheden had en bracht mijn zoektocht naar hulp me bij Annemarie van der Toorn. Hij mocht meedoen aan een lesweekend met studenten en om hem daar te krijgen heb ik hem, aan de hand van filmmateriaal van Annemarie, zelf leren laden.

Mijn interesse was gewekt! In 2017 ben ik gestart met de opleiding en na 3,5 jaar hard werken mag ik mezelf Instructeur Paard en gedrag noemen.

Naast mijn baan als chemisch analiste heb ik mijn eigen bedrijf Horse support Flakkee opgestart en ik kom graag bij je langs om jou en je paard te helpen met je probleem. Vooral het trailerladen vind ik geweldig leuk om te doen. Werken met zowel paard als de klant, het creatief zijn in bedenken van oplossingen voor dat specifieke paard maakt het een enorm leuke puzzel om op te lossen. En als ik deze kennis ook over kan brengen op de klant is mijn missie geslaagd.

Daarnaast organiseer ik graag een schrik-en obstakeltraining en kun je me regelmatig vinden bij  cursusdagen van E-quine.com om les te geven.

Flip 2.jpg
Flip.jpg

Daarnaast hebben we nog Flip en een shetlander genaamd Iejoor.

Iejoor.jpg